Pechhulp

Bij pech onderweg doen de medewerkers van Meerlease er alles aan om u zo snel mogelijk weer op weg te helpen. Optimale pechhulpverlening door Meerlease.

Onze 24-uurs hulpverlening is elke dag, in binnen en buitenland bereikbaar om assistentie te verlenen. U kunt uw pechgeval altijd bellen met de betreffende hulpdienst van het merk waarin u rijdt. Veelal hebben wij het telefoonnummer onder zonneklep geplakt of in de servicemap die in het dashboardkastje ligt.

Binnen onze openingstijden mag u ook altijd contact opnemen met 023-5543838 of buiten onze openingstijden met de vakgaragepechhulplijn.
Tel: 020-6516059

Samenwerking met Routemobiel

MeerLease heeft haar voertuighulp in samenwerking met Vakgarage onder gebracht bij Routemobiel. Deze succesvolle samenwerking biedt u de best mogelijke pechhulpverlening. In de praktijk kan de automobilist na pechhulp van de Routemobiel monteur in 4 van de 5 gevallen met zijn eigen auto weer doorrijden. Toch komen ze altijd met een oprijwagen, mocht het dan toch niet lukken om uw eigen auto mobiel te krijgen, dan wordt hij direct getransporteerd naar Vakgarage Hartgerink en Klomp. Alwaar u weer wordt voorzien van vervangend vervoer.

Ook dit is een service die u van Meerlease kunt verwachten, want wij zijn uw partner in mobiliteit.

Een vraag of wens?

Neem gerust contact op.

Wij zijn zeer tevreden over de manier waarop wij ontvangen worden en het onderhoud van onze auto’s.

Pieter
, Onderhoud en/of APK

Een afspraak maken?

Heb je een vraag voor één van onze adviseurs, wil je een afspraak inplannen of meer informatie over onze scherpe acties? Je kunt ons altijd een e-mail sturen. Tijdens werkdagen krijg je binnen 24 uur gegarandeerd een reactie van ons.

Een andere auto? Kijk snel tussen onze occasions of jouw droomauto er tussen zit.