Sponsoring

Als een echt Haarlemmermeers bedrijf zijn wij zeer begaan met onze directe samenleving en de sportcultuur van deze gemeente. Door de jaren heen hebben wij grote en kleine verenigingen, clubs of overige instanties financieel ondersteund of via overige manieren. Het meerdaagse muziekevenement Meerlive is hier een goed voorbeeld van.

Sinds eind 2015 spelen relaties een grote rol bij onze sponsoring door de invoering van sponsorvouchers.

Deze voucher vertegenwoordigt een waarde van 20% van de volgende onderhoudsfactuur, namelijk: 10% directe korting voor de klant en dezelfde 10% voor een goed doel of vereniging naar keuze. Deze factuur levert de klant in bij de financiële persoon van het goede doel of de vereniging naar keuze en laatstgenoemde declareert deze weer bij ons. Zo onderhouden wij samen met de klant zijn of haar auto, maar ook het goede doel of vereniging waar zijn of haar hart ligt. Kortom… een win-win-win situatie!

Ben jij diegene die over de financiën van het goede doel of vereniging gaat en wil je een factuur declareren, neem dan contact op via 023-5543838.

Meerlease Hoofdsponsor

MeerLease nieuwe hoofdsponsor Hoofddorp Pioniers

Er is maanden overleg voor gevoerd. Maar zondag 1 juli werd het dan officieel: Pioniers heeft een nieuwe hoofdsponsor. Op het hoofdveld werden, voorafgaand aan de wedstrijd Meerlease Pioniers – De Glaskoning Twins de noodzakelijke handtekeningen gezet onder het meerjarig contract dat Meerlease, powered by Hartgerink en Klomp verbindt met de honkballers van het eerste team van Pioniers.

Daarna was er kort tijd voor champagne, felicitaties en een laatste ingooibal, want de spelers moesten zich, onder hun nieuwe naam, klaarmaken voor de honkbalwedstrijd tegen het team uit Oosterhout, De Glaskoning Twins.

Win jij deze auto

De Hoofddorp Pioniers hebben een nieuwe hoofdsponsor en dat gaan we groots vieren.

Vanaf 28 juli 2018 gaat de Stichting Topsport Hoofddorp samen met onze nieuwe hoofdsponsor Meerlease, powered by Hartgerink en Klomp uit Hoofddorp een gloednieuwe Mazda2 ter waarde van € 18.000,00 verloten. Je leest het goed GLOEDNIEUW!

Loten zijn te koop voor € 25,00 per stuk. Je mag er zoveel kopen als je wilt, echter er zijn er maar 5000 beschikbaar. Voor elk lot dat gekocht wordt zal Stichting Topsport Hoofddorp € 1,00 afdragen aan Baseball Against Cancer. Het perfecte bedrijfskado voor personeel.

Maar er is meer..
Je kan samen met je team, familie, vrienden of als bedrijf pakketten loten aanschaffen en een kado verdienen. Wie wil er nu niet de kans krijgen om mee te doen aan een Batting Practice van de Meerlease Pioniers, op de officiële teamfoto komen, een baseball clinic verdienen of misschien een BBQ (max 25 pers) met het Meerlease Pioniers team en samen een hamburger maken terwijl jij je vragen mag stellen aan je favoriete spelers.

Wacht niet langer, koop loten en win die prachtige blauwe Mazda2. Een grotere kans een auto te winnen vind je nergens.

Een afspraak maken?

Heb je een vraag voor één van onze adviseurs, wil je een afspraak inplannen of meer informatie over onze scherpe acties? Je kunt ons altijd een e-mail sturen. Tijdens werkdagen krijg je binnen 24 uur gegarandeerd een reactie van ons.

Een andere auto? Kijk snel of jouw droomauto er tussen zit.

Scroll Up