Naar het buitenland

Goed voorbereid met de leaseauto naar het buitenland

Gaat u met de leaseauto naar het buitenland? Zorg er dan voor dat u goed voorbereid naar het buitenland reist. Houd rekening met de volgende zaken:

Neem uw verzekeringsbewijs mee als u met uw leaseauto naar het buitenland reist
Vraag uw verzekeringsbewijs aan voor uw auto of caravan als u deze nog niet heeft. Dit document kunt u gemakkelijk downloaden via My MeerLease.

Machtiging buitenland

Gaat u met de leaseauto op vakantie? Aangezien de leaseauto niet op uw naam staat, kunt u bij de grens gevraagd worden naar een machtiging. Voor EU-landen kunt u de machtiging buitenland downloaden via uw persoonlijke omgeving op My MeerLease.

Wilt u met uw leaseauto naar Marokko, Turkije of een Oostblokland (Balkanland) reizen? Dan is er een originele verklaring nodig met handtekening en stempel van de Kamer van Koophandel. Neem Contact op met Meerlease en vraag deze aan. De machtiging wordt zo snel mogelijk per post naar u verzonden.

Heeft u pech of ongeval in het buitenland?

Bij pech onderweg of een ongeval belt u met het MeerLease alarmnummer: 023 554 3838. Dit nummer is 24 uur per dag 7 dagen per week bereikbaar.

Een vraag of wens?

Neem gerust contact op.

Wij zijn zeer tevreden over de manier waarop wij ontvangen worden en het onderhoud van onze auto’s.

Pieter
, Onderhoud en/of APK

Een afspraak maken?

Heb je een vraag voor één van onze adviseurs, wil je een afspraak inplannen of meer informatie over onze scherpe acties? Je kunt ons altijd een e-mail sturen. Tijdens werkdagen krijg je binnen 24 uur gegarandeerd een reactie van ons.

Een andere auto? Kijk snel tussen onze occasions of jouw droomauto er tussen zit.