Leaseauto overnemen

Einde leasecontract, maar wilt u geen afscheid nemen van uw leaseauto? Dat hoeft ook niet. Neem eenvoudig uw leaseauto over met Meerlease own my car.

Meerlease own my car is een nieuwe online service waarmee u als leaserijder uw leaseauto aan het einde van uw contract kunt overnemen. Het unieke aan dit concept is, dat u niet alleen eerste keus heeft tot aanschaf van de leaseauto, maar dat u, indien u geen interesse heeft in de koop, de verkoop van uw leaseauto gemakkelijk en op een leuke wijze kunt promoten via social media. Door het invullen van de kilometerstand via het platform wordt er een aantrekkelijke prijs bepaald, waar zowel u als de personen uit uw netwerk gebruik van kunnen maken.

Hoe werkt het?

Als leaserijder van MeerLease ontvangt u 8 tot 10 weken voor het einde van uw contract een bericht met de mogelijkheid om de auto over te nemen. U krijgt van ons op basis van de doorgegeven kilometerstand een aantrekkelijk bod. Heeft u zelf geen interesse, dan kunt u de verkoop van uw leaseauto ook via uw sociale netwerk delen. Bekijk ook onze overzichtelijke infographic waarin wordt uitgelegd hoe MeerLease own my car werkt.

Een vrijblijvend aanbod

Wij proberen u altijd een zo goed mogelijk aanbod te doen op basis van de kilometerstand. Uiteraard verplichten wij u tot niets, het is geheel vrijblijvend. Accepteert u het bod niet, dan zit u nergens aan vast: het is een optionele service. Voor het overnemen van uw auto kunt u contact opnemen met ons

Wat zijn de voordelen?

U als leaserijder heeft een scherp prijsvoordeel: bepaalde verkoop gerelateerde kosten (transport, stalling) die we normaal gesproken maken, hoeven we nu niet te doen. Een ander voordeel is dat u precies de onderhoudshistorie van uw leaseauto kent als u deze overneemt. Geen interesse in overname van uw leaseauto maar iemand in uw netwerk misschien wel? Dan kunt u deze via uw sociale netwerk promoten.

Een vraag of wens?

Neem gerust contact op.

Wij zijn zeer tevreden over de manier waarop wij ontvangen worden en het onderhoud van onze auto’s.

Pieter
, Onderhoud en/of APK

Een afspraak maken?

Heb je een vraag voor één van onze adviseurs, wil je een afspraak inplannen of meer informatie over onze scherpe acties? Je kunt ons altijd een e-mail sturen. Tijdens werkdagen krijg je binnen 24 uur gegarandeerd een reactie van ons.

Een andere auto? Kijk snel tussen onze occasions of jouw droomauto er tussen zit.