Brandstofpas

Met onze brandstofpas (Multi Tank Card) kunt u snel en gemakkelijk in vrijwijl alle tankstations in Nederland brandstof afrekenen.

Is uw leasecontract inclusief brandstof?

Dan ontvangt u een Multi Tank Card met pincode. Dat brengt veel tankgemak met zich mee, omdat zonder contante betaling in heel Nederland brandstof kan worden getankt. Ook bij de zogenaamde witte pompen.

Pincode vergeten van uw Multi Tank Card?

Bent u de pincode van uw Multi Tank Card vergeten, neem dan contact op met MeerLease. U krijgt de pincode vervolgens per post toegestuurd.

Diefstal van uw brandstofpas

Meld diefstal of verlies van uw brandstofpas direct aan MeerLease, zodat wij de pas kunnen blokkeren. Als het vermoeden bestaat dat zowel de pas als de pincode in verkeerde handen is gekomen, belt u dan ons alarmnummer +31 (0)20 658 30 00 en doe aangifte bij de politie.

Brandstof declareren met uw brandstofpas

Heeft u niet kunnen tanken met uw brandstofpas, dan kunt u brandstofkosten eenvoudig online declareren via de website van Multi Tank Card (Mijn MTc). U kunt inloggen met behulp van de gegevens op uw brandstofpas en uw pincode. Ook kunt u gebruik maken van de Multi Tank Card declaratie App. U bent wettelijk verplicht om de originele nota’s voor een periode van zeven jaar te bewaren. MeerLease gaat steekproefsgewijs de declaraties controleren op juistheid door het opvragen van de originele nota’s. Na ontvangst wordt het bedrag zo spoedig mogelijk overgemaakt.

Een vraag of wens?

Neem gerust contact op.

Wij zijn zeer tevreden over de manier waarop wij ontvangen worden en het onderhoud van onze auto’s.

Pieter
, Onderhoud en/of APK

Een afspraak maken?

Heb je een vraag voor één van onze adviseurs, wil je een afspraak inplannen of meer informatie over onze scherpe acties? Je kunt ons altijd een e-mail sturen. Tijdens werkdagen krijg je binnen 24 uur gegarandeerd een reactie van ons.

Een andere auto? Kijk snel tussen onze occasions of jouw droomauto er tussen zit.